Tag Archives: дезодоранс

Овие работи никогаш не треба да ги ДЕЛИТЕ со партнерот

Размената на љубов и нежност секако се подразбира… Здравите партнерства вклучуваат меѓусебна размена на љубов, грижа, внимание, размислување и многу заеднички предмети што ги користиме во секојдневниот живот. Сепак, има некои работи кои не смееме да ги споделиме со партнерот. Мажите не треба да позајмуваат пенкало и жена, вели стариот …

Повеќе »

ОВОЈ ДЕЗОДОРАНС Е ЗАБРАНЕТ ЗАТОА ШТО ПРЕДИЗВИКУВА РАК: Ниту случајно не го купувајте – последиците се КОБНИ!!

Швајцарија стана првата земја што забрани дезодоранси кои содржат канцерогени соли на алуминиум. После една студија од 2016. година, откриено е дека токсичните хемикалии кои се наоѓаат кај дезодоранси играат улога во рак на дојка, Швајцарскиот национален совет гласал од 126 наспрема 58 во корист за нивната забрана. Мерката исто …

Повеќе »