Tag Archives: дамир пух

(ВИДЕО) Дамир Пух – Со објавување на „Neon Flame“ ја најавува промоцијата на албумот!

Neon Flame е насловот на новиот инструментален сингл на Дамир Пух, кој воедно е најава за новиот соло албум “Divergence”, кој излегува на 17ти ноември оваа година. Се работи за енергична и модерна композиција, со уникатен спој на стилови, која внесува свежина на прогресивната сцена. Со својата слоевитата ритмичка и …

Повеќе »