Tag Archives: град на вода

(ФОТО) Дали знаевте дека има волшебен град во кој улиците се од вода?

Ретко кој знае за Венеција во Холандија, малечкото гратче Гиетхорн оддалечен 120. километри од Амстердам, во кој сите патишта се заменети со – канали. Волшебното гратче досега го одбегнало „туристичкото откривање“… Асфалтираните патишта се погодни за превоз од точка А до точка Б, но црните плочи асфалт полни со дупки, …

Повеќе »