Tag Archives: гоце бошковски

КОРОНА НЕ ГО ЗАОБИКОЛИ – Млад македонски пејач е во изолација и откри како се чувствува!

Млад, стар, женско, машко, богати, сиромашни, познати, непознати…да не набројуваме – корона вирусот никого не го поштедува…Мапаѓа каде ќе стаса и ќе види слабост… Една од жртвите е и младиот македонски пејач Гоце Бошковски кој беше учесник во „Ѕвездите на Гранд“ каде стаса до четвртиот круг. Короната владее од март …

Повеќе »

(ВИДЕО) Гоце Бошковски – македонската „Ѕвезда на Гранд“, со песна за сите што живеат во – „Искинати спомени“

„Оваа песна е порака за вљубените кои не ја искажале својата љубов, во вистинско време, на вистински начин. Доцна сфаќаме дека љубовта е се’, а зошто да живееме од спомени во минатото, кога можеме заедно да ги создаваме денес …“! Прилепчанецот Гоце Бошковски – Чоки е еден од оние македонски …

Повеќе »