Tag Archives: горан стфефановски

(ВИДЕО) Корона вирусот го спречи одбележувањето на роденденот на Горан Стефановски: Емотивно видео од соработниците и пријатели на македонскит драматург

Со цел достоинствено одбележување на роденденот на драмскиот писател, изработено е видео во кое дел од неговите блиски соработници и пријатели говорат за големината и значењето на Стефановски. На денешен ден, пред 68. години во Битола е роден Горан Стефановски. Состојбата предизвикана од кризата со корона вирусот, го спречи одржувањето …

Повеќе »