Tag Archives: второ на 49 години

(ВИДЕО) „Забременив на 48. и повторно на 49. Сега имам две мали деца и постојано сум уморна“

Мајката на две мали деца, сега во своите 50-ти, сподели видео на TikTok во кое објаснува колку е среќна што го родила првото дете на 48., а второто на 49., и рекла дека тоа го смета за нејзин благослов. @emmoments I need chat friends! Seriously. To keep me awake! #babiestiktok …

Повеќе »