Tag Archives: во нас самите

Зошто некои луѓе нè НЕРВИРААТ БЕЗ БИЛО КАКОВ ПОВОД? Психолозите даваат објаснување!

Одговорот на ова прашање всушност лежи во нас самите Речиси секој знае некои луѓе кои без причина „му одат на нерви“. Ги нервира кога зборуваат, се смеат или само да ги гледаат во нивна близина. Во овие ситуации се чини дека секој збор што ќе го кажат е погрешен. Секое …

Повеќе »