Tag Archives: внатрешно уредување

(ФОТО) Јапанди – моментално најголем тренд во уредувањето на ентериерот

Јапанди, велат експертите, ќе биде многу популарен стил во внатрешната декорација и во 2021 година, а станува збор на јапонски дизајн и скандинавски минимализмот. Од Pinterest, објавија дека потрагата по терминот „Јапанди” се зголемил за 100 отсто, а пребарувањата за неутрални бои бил тројно поголемо. Интересирањето било уште поизразено зголемено …

Повеќе »

(ВИДЕО+ФОТО) Фотографиите од тесната куќа станале вирални, сигурно ќе се изненадите како изгледа внатре!

Дом од предградието на Чикаго стана локално познат како Pie House (Пита Хаус) заради сличноста со парче пита, а фотографиите и снимките од куќата станаа вирални и на социјалните медиуми. Изградена во 2003. година во Деерфилд, Илиноис, невообичаено тесната куќа станала своевидна локална туристичка атракција пред која луѓето редовно застануваат. …

Повеќе »