Tag Archives: владеење на лав

ОВИЕ 3. ЗНАЦИ ОД 21. ЈУЛИ ДО 21. АВГУСТ ГИ ОЧЕКУВА ВИСТИНСКА МАГИЈА: Владеењето на Лавот им донесува можен огнен пресврт!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Забавната енергија на Лавот носи доверба, инспирација и разни можности во сите области на животот. Владеењето на Лавот, односно влегувањето на Сонцето во знакот на Лав, започна на 21. …

Повеќе »