Tag Archives: вада

Започнува ВАДА – првата академија за улични танци која ќе донесе светски предавачи од САД во нашата земја!

Американската Амабсада во С.Македонија и Битрикс Културен Центар креатори на голем и значаен пионерски проект во урбаните танци! Од 21.02.2021 започна проектот ВАДА – Виртуелна Американска Танцова Академија во креација на координаторката Ивана Балабанова од Битрикс Културно-уметнички Центар и Американската Амбасада во С.Македонија, а во кој како партнери се јавуваат …

Повеќе »