Tag Archives: брендирани

(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНО – ЕВЕ ШТО НОСАТ ИСЛАМСКИТЕ ЖЕНИ ПОД БУРКА: Одговорот шокирал многумина!

Ако жената носи бурка или хиџаб, тоа мора да биде нејзина лична одлука и желба да се приближи до АлахПравилата за облекување во исламските земји се јасни: жените ги покриваат косата, телото, а често и лицето. Во Авганистан жените не смеат слободно да се движат, па дури и да излезат …

Повеќе »