Tag Archives: бојан трпески

(ВИДЕО) „Андерфест 4“ урива рекорди: Фестивал за млади бендови кој младите го обожуваат!

Некако ни стана нормално кога станува збор за фестивал во преден план да се организаторите, нивните имиња, нивните активности, па колку напорно работеле….и да не набројуваме…но „Андерфест“ покрај тоа што внесе многу иновации на македонската музичка сцена се разликува и по тој сегмент. Со години сакавме да откриеме кој стои …

Повеќе »