Tag Archives: болна вистина

(ВИДЕО) Сопругот со дрон го открил неверството на сопругата: Бракот му се срушил пред очи!

Претчувството е нешто што не може да се објасни а токму тоа му се случило на еден маж… Со денови и недели го следел расположението на неговата сопруга и нешто му било чудно. Поради тоа решил да ја следи. За таа цел ангажирал детективска стратегија и употребил дрон. „Имавме добар …

Повеќе »

(ВИДЕО+ФОТО) На ужасен начин ја дознала вистината за своето минато – ИСТРАЖУВАЛА УБИСТВО НА ДВЕ ДЕВОЈЧИЊА ВО СВОЈОТ КРАЈ КОГА НА ИНТЕРНЕТ ВИДЕЛА ЧУДНА ФОТОГРАФИЈА: На неа била нејзината мајка и така ја дознала морничавата вистина…

Пред 17 години, две девојчиња, Холи Велс и Џесика Чепмен, исчезнале во британскиот Сохам. Едно попладне, отишле во продавницата да купат бонбони, но никогаш не се вратиле. Нивните тела биле пронајдени 13. дена подоцна недалеку од Сохам, а наскоро се дознало дека Ијан Хантли ги повикал во неговиот дом. Тој …

Повеќе »