Tag Archives: болки во зглобовите

(Рецепт) МЕД И ЦИМЕТ: Препарат за сите функционални ЗАБОЛУВАЊА НА ОРГАНИЗМОТ!

Медот се состои од фруктоза, сахароза, гликоза, вода и витамини, минерали и елементи во трагови … Употребата на мед за медицински цели е позната уште од античките времиња и првите цивилизации. Во медицинските папируси на Еберс напишани пред 3.500 години, е наведено дека медот треба да се користи како лек …

Повеќе »

Излекувајте ги болките во зглобовите со оцет: Рецепт што ќе го запишете и чувате!

Изберете еден од трите моќни рецепти и олеснете ги напорните тегоби Болката во зглобовите е многу непријатна, многу е вознемирувачка кога работите дома и домашните обврски. Кај некои луѓе, оваа болка се појавува по долг, тежок ден и поминува после одмор. Но, овој вид на болка може да има хроничен …

Повеќе »