Tag Archives: бидео

(ВИДЕО) Забрането видео за трагичното откритие на Никол Сиротек, медицинска сестра од САД: „Не ни умираат од КОВИД-19 туку од небрежен медицински третман!“

Но, луѓето го преснимуваат видеото, му ставаат разни други детали, со цел да го зачуваат и да и овозможат на медицинската сестра да ја каже вистината. Медицинска сестра од Невада, која отпатувала за Њујорк за да помогне во лекувањето на пациентите со КОВИД-19, објави видео на „Фејсбук во живо“ во …

Повеќе »