Tag Archives: бесплатно работи

(ВИДЕО) Забар патува по светот и бесплатно им поправа заби на сиромашни луѓе!

Стоматологот Фелипе Роси во 2006 година ја основал непрофитната организација „За насмевка“, со која патува низ светот и со колегите, им ги поправа забите на сиромашните. Нашето време, како и сите претходни, е полно со убави зборови, додека за делата не може да се каже. Дека меѓусебната почит и почит …

Повеќе »