Tag Archives: бербер

(ВИДЕО) И дозволил на сопругата да го истриже: Резултатот е урнебесен!

Луѓето наоѓаат различни начини да се забавуваат во домашната изолација. Некои пишуваат, некои играат, а некои експериментираат со фризерските „зафати“. Затоа Jош Брингдал, 32-годишен возач на камиони од Мичиген, решил да и дозволи на сопругата да го истриже. Ова „коцкање“ не се исплатело, со оглед дека тој завршил со фризурата …

Повеќе »

(ВИДЕО) Урнебесно шишање во екот на корона: Погледнете го лудиот изум на еден фризер!

Берберот снимил видео како муштеријата го стриже со помош на продолжетоци за машинката и чешелот… Во изминатите неколку недели во светот има паника поради коронавирусот, но Интернетот е полн со шеги на сметка на пандемијата. Друштвото, во страв од коронавирусот, ставила маски за лице, а кувајтскиот фризер одел толку далеку …

Повеќе »

(ВИДЕО) И’ тоа го има: Фризер за „машките топки“

Еден многу мудар бербер се сетил како да го освежи својот бизнис и решил да биде бербер за машките топки… Сигурно погодувате, станува збор за фризер на машкиот полов орган, поточно за тестисите… Берберот тврди дека за таа чувствителна работа потребна е смирена рака, а тој тренирал при обликување на …

Повеќе »