Tag Archives: бекутан

(ВИДЕО) Ова е најпознатото бебе во Македонија последните 20 години: Давид Галевски „Бекутан“

Сигурно кога сте купувале производи од колекцијата „Бекутан“ ви паднало в очи ликот на бебето кое не се менува повеќе од две децении… Давид Галевски, едно од најпознатите бебиња на територија на поранешна Југославија наполни 20 години, тој на 10 месеци беше заштитно лице на детската козметика на производите на …

Повеќе »