Tag Archives: без прашина

ОВОЈ ТРИК СЕ КОРИСТИ ВО МУЗЕИТЕ! Еве како на вашиот мебел ќе се акумулира помалку прашина

Се користи во медицината, фармакологијата, козметичката и прехранбената индустрија и земјоделството, а дали знаевте дека ова средство е ефикасно и во секојдневниот живот. Со негова помош чистењето на куќата отсега ќе биде песна! Зборуваме за глицерин, а во продолжение ви прикажуваме пет начини како да го користите при чистење. 1. …

Повеќе »