Tag Archives: без пареа

Дали знаете дека пеглањето ТРОШИ МНОГУ СТРУЈА? Пробајте го овој ТРИК и заштедете!

Во споредба со полнење на мобилен телефон, правење кафе во електричен бокал или користење на машинка за бричење, пеглањето троши многу електрична енергија, повеќе отколку што мислите. Размислете за фактот дека ви треба еден киловат-час електрична енергија за да направите 70 шолји филтер кафе или да ја користите вашата машинка …

Повеќе »