Tag Archives: без ограничувања

(ВИДЕО) Интервју со „Red18“: „Сакаме на луѓето што ќе им се допаѓа нашата музика да им дадеме шанса да не слушаат се почесто и да се журкаат заедно со нас!“

„Red18“ е нов скоски бенд кој главно добива само позитивни коментари, некои луѓе мислат дека е нешто поинакво, свежо на нашата сцена и тоа посебно ги радува затоа што токму тоа е нивната цел – жанр и јазик не треба да се бариера или пресуда дали некоја музика ќе допре …

Повеќе »