Tag Archives: без имот

(ВИДЕО) НА ЛОТО ДОБИЛ МИЛИОНИ А СЕГА РАБОТИ КАКО РУДАР-7 ДЕНА ВО НЕДЕЛАТА: Иако бргу ги потрошил парите објаснил ЗОШТО СЕГА Е ПОСРЕЌЕН!

Шкотот Мајкл Керол освоил 9,7 милиони фунти на лотаријата во 2002. година. Во меѓувреме, тој го потрошил своето богатство и сега работи како рудар 7. дена во неделата. Добитното ливче го купил за една фунта, а кратко време по огромната добивка, ја напуштил својата работа и почнал да живее раскошно. …

Повеќе »