Tag Archives: бали бек

(ФОТО) ДАЛИ И ДОШОЛ КРАЈ НА ЉУБОВТА: После кавгата, Бурак и Фахрие се разведуваат!?

Турските медиуми објавија дека пред неколку дена Бурак Озчивит и Фахрие Евчен имале жестока расправија за време на одмор во вилата во Бодрум. Соседите ги слушнале нивните викања и врева и интервенирале сакајќи да ги помират сопружниците. Досега јавноста не беше запознаена со вакви настани од нивниот приватен живот, бидејќи …

Повеќе »