Tag Archives: андреј пленковиќ

Така се прави тоа: Новинарите си заминале бидејќи премиерот на Хрватска доцнел на прес конференцијата

Како што беше претходно било најавено, премиерот Андреј Пленковиќ требало да им се обрати на медиумите денес, но бидејќи доцнел еден час, новинарите се разотишле. Обраќањето на Пленковиќ било објавено за 13 и 30 часот. Откако тој не се појавил дури и по еден час, новинарите кои известуваат за работата …

Повеќе »