Tag Archives: андреј курпатов

Руски психотерапевт нуди 7. златни правила за добар живот:„Никогаш не ја префрлувајте одговорноста!“

Андреј Курпатов, познат руски психотерапевт, писател и колумнист на многу публикации, ги постави златните правила во неговиот живот. Ви предлагаме да ги прочитате, бидејќи тие можеби и вам ви одговараат. Креаторот на современиот модел на психологија, автор на повеќе од сто научни трудови и неколку десетици монографии, управува со еден …

Повеќе »