Tag Archives: адријана алачки

(ФОТО) Кој сме ние да судиме за нечиј туѓ живот! Пејачката Адријана Алачки за Жан Митрев: „Се запознавме лично кога дојде со двете деца во рацете позади сцената…“

По објавувањето на вестите за Филан Митрев, синот на познатиот кардиохирург Жан митрев, интернет се вжешти од осуди, пофалби – најчесто контрадикторни мислења…Но, ги имаше и оние кои искажаа свое лично искуство со Жан Митрев… Денес го донесуваме искажувањето на пејачката и водителка, Адријана Алачки која се огласи на својот …

Повеќе »