Tag Archives: авто дуел

(ВИДЕО) Дачија против Ауди – кој е побрз?

Споредбата звучи нефер, на многу начини, од големина и сила до цена. Но, можни се изненадувања. Британскиот Carwow и Мет Вотсон решиле да ги споредат овие два модели кои немаат многу заедничко. Dacia е SUV модел на таканаречената „entry level“ понуда каде цената е важен фактор. Еден од најпопуларните SUV …

Повеќе »