Tag Archives: австриски претседател

Ова е фотографија од австрискиот претседател

Австрискиот претседател Ван Дер Белен е некој кому возењето со јавниот превоз не му е туѓо.Таа пракса ја продолжил и во време на пандемијата на ковид-19, за што сведочи и фотографијата која ја објавил минатата недела. „На пат со Wiener Linien (виенски трамвај) во посета на Complexity Science Hub Vienna …

Повеќе »

(ФОТО) Австрискиот претседател Александер ван дер Белен повторно воодушевува: На работа оди со метро!

Познато е дека австрискиот претседател, Александер ван дер Белен, го користи јавниот превоз за одење на работа… Без големи помпи, најави, тој се вози со метро како и граѓаните на Австрија… Дали овој човек е многу скромен? Дали австрискиот претседател сака да даде пример?дали Александер ван дер Белен обожува да …

Повеќе »

(ФОТО) Тој обичен, обичен човек: Како австрискиот претседател патува на работа!

Има профил на Инстаграм…Објавува приватни фотографии…Покажува како го минува слободното време… Не, не е познат глумец или пејач туку австрискиот претседател Александер ван дер Белен. Меѓу неговите последни објави е онаа како користи јавен превоз, во овој случај метро, за да стаса на работа… „Ги гледам белешките од говорот на …

Повеќе »