ТВ ЕКРАН

(ВИДЕО) Филмови денес на HBO

HBO 17:00 „Тами“ (комедија  2014) Содржина: Тами има лош ден. Го удрила автомобилот, добила отказ во ресторанот за брза храна и наместо дома да најде утеха, таа го пронаоѓа мажот во незгодна ситуација со комшиката. Време е да се спакува и да замине. Лоша вест е дека е без пари …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на кабелски канали

16:30 TV 1000 „Американски претседател“ (комедија, драма, љубовен 1995) Содржина:Претседателот Енди Шепард, отворен либерален демократ, се подготвува за реизбор кога ја запознава привлечната и умна лобистка за заштита на животната средина по име Сидни Вејд. Тие се вљубуваат… „Американскиот претседател“ поставува многу интересна дилема: како лидерот на светот кој е …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на HBO

HBO 13:30 „Сиви градини“ (драма, биографски 2009) Содржина: Драма, заснована на историски факти. Говори за две ексцентрични роднини  на Џеки Кенеди – Оназис. Овие две жени се предмет на документарен филм со сличен наслов од 1975. година.Овој филм говори за Големата Еда и Малечката Еда, тетка и братучетка на Џеки …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на кабелски канали

13:15 TV 1000 „Старски и Хич“ (акциска комедија 2004) Содржина: Детективот Дејвид Старски е најпожртвуван полиаец на тајна задача на опасните улици на Беј Сити во Калифорнија. Детективот Кен Хатчинсон е добар полицаец но заради својата опасно опуштена личност не успева секогаш да ја заврши работата. Обесхрабрениот капетан Добеј пронашол …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на HBO

HBO 14:05 „Лавиринт:Бегство низ пустошот“ (акција, СФ 2015) Содржина: Во новото поглавје на „Лавиринт“, Томас и неговите Глејдери се соочуваат со најголемиот предизвик досега: бараат траги од таинствената и моќна организација WICKED. Патот ги одведува до пустошот, изолиран предел полн со незамисливи препреки. Се здружуваат со бунтовниците, се соочуваат со …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови дене на HBO

HBO 14:05 „Лавиринт:Бегство низ пустошот“ (акција, СФ 2015) Содржина: Во новото поглавје на „Лавиринт“, Томас и неговите Глејдери се соочуваат со најголемиот предизвик досега: бараат траги од таинствената и моќна организација WICKED. Патот ги одведува до пустошот, изолиран предел полн со незамисливи препреки. Се здружуваат со бунтовниците, се соочуваат со …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на кабелски канали

14:40 CineStar TV „Љубовен џекпот“ (комедија, љубовен 2009)< Содржина: Кога убавата и умна 40. годишна мајка од предградието ќе открие дека сопругот ја измамува, ги зема двете деца и се преселува во Њујорк, со цел да почне од почеток. Новата работа која и одзема многу време ја приморува да земе …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на HBO

HBO 16:10 „Одмаздници:Ера на Алтроните“ (акција, СФ 2015) Содржина:Кога Тони Старк ќе се обиде да ја активира изгаснатата мировна програма, ситуацијата тргнува на лошо и Ајрон мен, Капетан Америка, Тор, Халк,Црната вдовица и Хокај се наоѓаат пред најважната задача, бидејќи судбината на планетата зависи од нив. Кога ќе се појави …

Повеќе »

(ВИДЕО) Филмови денес на кабелски канали

14:30 RTL „Вонредни мерки“ (драма 2008) Содржина:Воздигнувајќи се над своите работнички корени. Џон Кроули конечно почнува да го чувствува вкусот на успех во деловна Америка. Со поддршка на убавата сопруга Ајлин и трите деца, Џон е на пат на вртоглав успех. Но, токму кога кариерата ќе му тргне по наогрна …

Повеќе »