(ВИДЕО) Живеат по 120. години а ракот не им може ништо: Тие се пример дека навистина постои идеален живот

Живеат во оаза на младоста, три месеци гладуваат, а скоро и да не јадат месо… Стариот народ Хунза е сместен на самата граница помеѓу Пакистан и Индија, а познат е по тоа што нивниот животен век трае 110.-120. години. Поради тоа нивната татковина се нарекува „Оаза на младоста“. Скоро никогаш не се болни а благодарение … Continue reading (ВИДЕО) Живеат по 120. години а ракот не им може ништо: Тие се пример дека навистина постои идеален живот