Tag Archives: македонски претставник

(ВИДЕО+ФОТО) МРТ откри: „Еye Cue“ со „Lost and found“ ќе ја претставуваат Македонија на Изборот за песна на „Евровизија 2018“

Комисијата одлучи дека песната „Lost and found“ на авторот на музика и текст Бојан Трајковски и во аранжман на продуцентот Дарко Димитров, има убедливо најголем број гласови. Комисијата според правилата, едногласно заклучи дека: одбраната композиција на евровизиската сцена, најдобро ќе ја донесе групата „Еye Cue“ којашто е матична група на …

Повеќе »