Tag Archives: кингсман

(ВИДЕО+ФОТО) Младиот глумец во биографскиот филм ќе го отелотвори Елтон Џон од кого добил и благослов за улогата!

Тајрон Егертон станува Елтон Џон… Елтон Џон го дал својот благослов за изборот на Тајрон Егертон за улогата во биографскиот филм за неговиот живот… Наскоро започнува снимањето на биографскиот филм „Rocketman“ кој ќе ја донесе приказната за животот на легендарниот музичар, а посебно ќе биде усмерен на периодот од неговиот …

Повеќе »