Tag Archives: 15. деца

(ФОТО) Синот на Брандо ги негира обвинувањата, но фактите ги потврдуваат…

„Би имал секс со било што, па и со радијатор или поштенско сандаче. Беше со писателот Џејмс Болдвин, комичарот Ричард Приор и музичарот Марвин Гер“ рекол неодамна Квинси Џонс. „Моето семејство и јас ги слушнавме недамнешите коментари на Квинси Џонс и сме многу разочарани што било кој би кажал такви …

Повеќе »