banderas kako pikaso snimanje2

loading...

Видете следно

ОД ВАРШАВА ДО СКОПЈЕ – НОВА КОНЕКЦИЈА НА ПОЛИШ ЕРЛАЈНС-ЛОТ

Од 1 јуни 2018 година, полскиот авиопревозник за првпат ќе се почне директно да лета …