Како Бонд станал 007?

Ентони Хоровиц го пишува романот „Засекогаш и еден ден“.
Писателот Ентони Хоровиц (62) го пишува романот „Засекогаш и еден ден“, официјално предпродолжување на „Казино Ројал“, кој открива како супершпионот Џемс Бонд станал агентот 007.
Романот се базира на необјавените ракописи на творецот на Бонд, Иан Флеминг и ќе биде објавен на 31. мај. Приказната почнува со откривање на леш на претходниот 007, кој плута во морето кај Марсеј:„М се загледа во телото.’Немам избор, ќе го замениме со момчето кое го подготвивме, но не му го кажавме неговото име’. Тоа е Бонд, господине, Џемс Бонд“ му одговара началникот на штабот.

loading...

Видете следно

Џорџ и Амал Клуни донирале половина милион долари на студентското движење

Американскиот глумец Џорџ Клуни и неговата сопруга Амал донирале половина милион долари на студентското движење …