Топ 10 најчитани и најпривлечни изданија на Македоника Литера во 2017

10 најчитани и најпривлечни изданија  во 2017
1. Едуардо Сачери: Тајната во нивните очи
2. Лао Це: Тао Те Кинг
3. Киро Донев: Збркана сказна
4. Конфучиј: Лун Ји (Мислења и беседи)
5. Киро Донев: Весел зоо парк
6. Киро Донев: Било и се скрило
7. Оскар Вајлд: Една неважна жена
8. Јуриј Полјаков: Небото на паднатите
9. Владимир Плавевски: Земјотрес, 5:17
10. Франческа Ридерк: Дневниците од оризова хартија

loading...

Видете следно

МКЦ со богата програма за 45.  роденден

Традиционално, прв настан во новата година – РОДЕНДЕН. Откако во декември го прославивме 45 роденден …